PERSONALIZIRANI EMAJLIRANI LONČKI

Emajlirani lončki so s svojo prikupnostjo postali letos pravi RETRO NOSTALGIČNI hit. Da so še bolj unikatni, se lahko nanje odtisnejo kakršni koli motivi, vsekakor pa so najbolj zanimivi s personalizirano ilustracijo.

Lončki so zdravstveno neoporečni. Perejo se lahko tako ročno, kot tudi v pomivalnem stroju, vendar svetujemo uporabo neagresivnih pralnih sredstev.

Vsak lonček ima motiv skrbno in ročno odtiskan z veliko mero ljubezni. <3

  Specifikacije lončka:
  • Volumen: 300 ml
  • Premer: 8 cm
  • Višina: 7 cm
  Spodaj je naveden cenik, ki je veljaven od 19.8.2018. Cena Personaliziranega Emajliranega Lončka zajema že predhodno obstoječe motive in preproste napise in obstoječih pisav. Cena lončkov na katerih so personalizirane ilustracije pa zajema: ilustracijo, izdelano posebej po naročilu ter izdelavo lončka (14,90€). Več o personalizirani ilustraciji si lahko preberete TUKAJ.

Rok izdelave: 5 – 7 delovnih dni

(Rok izdelave je okviren. Lahko se razpolovi ali raztegne, ampak vedno ste o njem že na začetku obveščeni. Rok izdelave je odvisen od števila prejetih naročil. Vsekakor se svetuje, da naročite veliko prej, kot izdelek potrebujete, še posebej ob praznikih kot so božič in valentinovo.)

 

Pokukajte tudi v ostalo sladko ponudbo: KLIK

  emajlirani lončki   Za vse informacije ali naročila lahko pišete na info@sweetstuff.si, nas obiščete na Facebook strani ali izpolnete spodnji obrazec: [contact-form-7 404 "Not Found"]     * Pred naročilom si preberite Pogoje poslovanja, saj se z samim naročilom z njimi tudi strinjate.  ** Podatki iz kontaktnega obrazca, se ne bodo uporabljali v namene oglaševanja temveč zgolj za odgovor na vaše povpraševanje. Vaša zasebnost je strogo varovana. Preberi več.      

Privacy Policy Settings

0