Personalizirana ilustracija

Personalizirana ilustracija

Personalizirana ilustracija je nekaj, kar ujame lastnost vsakega človeka in ga predstavi na čisto poseben, skoraj pravljičen način. Ne gre za realističen portret, niti za karikaturo, čeprav se v zelo majhni količini čutijo zametki slednje.

Personalizirane ilustracije združujejo več različnih stilov, predvsem pa zaobjemajo sam stil pravljice in risanih junakov in so preprosto povedano pravljične.

Pri vsaki osebi, ki je naslikana, se upoštevajo osnovne lastnosti (barva oči, las, ten kože) ter določene telesne lastnosti, ki nekoliko izstopajo.

Cena ilustracije zajema največ 3 osebe na ilustraciji (razen če gre za družino – za dodatno osebo ali dodatni poljubni predmet, je doplačilo 5,00€).  Zajeta je tudi kasnejša računalniška obdelava ter dodan napis, ki je stvar želja posameznika, ki ilustracijo naročuje.

Naslikane so v klasični tehniki, kakor so bile včasih naslikane ilustracije v knjigah starih pravljic. Ilustracije se prelivajo z barvami akvarelov, s črno obrobo pa dobijo piko na i.

Vsaka ilustracija je natiskana na 300 gramski, recikliran ter brezkislinski papir z reliefno teksturo.

 

Rok izdelave: 5  – 7 delovnih dni od dneva prejetega plačila.

Rok izdelave se lahko podaljša, saj je odvisen od trenutne količine naročil. Podaljšan rok izdelave lahko pričakujete v času božičnih in novoletnih praznikov ter Valentinovega, dneva žena in materinskega dneva. O tem boste sproti obveščeni.

 

 

Za vse informacije lahko pišete na info@sweetstuff.si, nas obiščete na Facebook strani ali oddate naročilo na spodnji povezavi.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.