NAROČILO

Pred naročilom svetujemo, da si preberete Napotke in nasvete za naročilo personalizirane ilustracije, saj gre za naročilo zelo specifičnega izdelka in ne klasičnega portreta.

Zaradi večjega projekta, na katerem trenutno delamo, so naročila personalizirane ilustracije omejena in se sprejemajo za mesec april – termini prosti od sredine aprila dalje. Za več informacij lahko pišete na info@sweetstuff.si. Hvala za razumevanje!
Po oddanem naročilu boste v najkrajšem možnem času na mail prejeli potrdilo naročila s številko naročila in podatke za predračun. Če maila ne bo v roku 6 – 8 ur, dajte pogledat v predalček za Promocije ali celo Vsiljeno pošto, namreč mail se zelo rad skrije tja.


V kolikor bi radi posredovali dodatne fotografije (saj se v tem obrazcu lahko doda le ena, jih posredujte v odgovoru na email, ki ga boste prejeli s potrdilom in številko naročila.


* Pred naročilom si preberite Pogoje poslovanja, saj se z samim naročilom z njimi tudi strinjate. 

** Podatki iz kontaktnega obrazca, se ne bodo uporabljali v namene oglaševanja temveč zgolj za odgovor na vaše povpraševanje. Vaša zasebnost je strogo varovana. Preberi več.

Pokukajte tudi v ostalo sladko ponudbo: KLIK

Privacy Policy Settings

0