Emajliran lonček Jazbec

14.90

Prikupen emajliran lonček z avtorsko ilustracijo.

 

Velikost lončka: 8 cm v višino ter 8 cm premera.

Volumen: 300 ml

Material: kovinski lonček z premazom emajla

 

 

Rok dobave: 3 – 5 delovnih dni

Na zalogi

Šifra: emoc-2-1-1-1-1-1-1 Kategorija:

Opis

Emajlirani lončki so v zadnjih letih postali pravi hit in val nostalgije, ki nas spomni na čase, ko smo pili kakav iz lončkov naših babic. Emajliran lonček Jazbec ima natiskano ilustracijo jazbeca, slovenske ornamentike in rastlinskih motivov. Lahko pa se vanj natoči tudi kavica, čaj ali kakšna druga pijača. Lonček ni samo uporaben ampak je zaradi čudovitega motiva lahko okras v kuhinji in jedilnici, saj je motiv preprost in klasičen.   Na lončku je avtorska ilustracija nastala v ustvarjalnici Sweetstuff, zato je motiv zaščiten in unikaten.
Emajliran lonček Jazbec
Emajliran lonček Jazbec
  VZDRŽEVANJE: Lonček se lahko pere tako v pomivalnem stroju, kot tudi ročno. Osebno priporočamo manj agresivna pralna sredstva (“agresivna itak niso fajn za zdravje”). Lonček ni odporen na udarce (če je pomivalni stroj preveč naložen in se posoda v njem med pranjem premetava, lahko pride do poškodbe). V lončku kuhanja ne priporočamo. Lončka NE dajemo v mikrovalovno pečico.  
  • Lonček je lahko še bolj poseben. V ponudbi imamo Emajlirane Lončke z možnostjo tiska vaše personalizirane ilustracije. Kako? Pokukaj na to povezavo KLIK
  • Obiščite nas tudi na Facebooku in ostanite vedno na tekočem z novostmi. KLIK