Božična voščilnica Hrestač

2.50

Izberite letos pravljico in čarovnijo. Božična voščilnica Hrestač, vas bo s čudovito tematiko zimske pravljice legendarnega Andersena popeljala v svet čarovnije. Voščilnici lahko dodamo tudi zlat pečat, ki bo dodal piko na i.

 

Dimenzija: A6 (cca 10 cm x 15 cm)

Dodatek: Brezplačna kuvertica v beli barvi

 

Rok dostave: 1 – 3 delovne dni

Na zalogi

Šifra: BV11 Kategorija:

Opis

Predstavljamo vam eno izmed najlepših voščilnic z motivom iz prelepega baleta Hrestača. Božična voščilnica Hrestač ima lep napis “Vesel božič”, božične ornametne in tri kositrne vojake. Voščilnica nas spominja na čudovito zimsko pravljico, ki jo je napisal Hans Christian Andersen in so jo kasneje predelali v baletno predstavo Hrestač ob čudoviti spremljavi glasbe Čajkovskega. Voščilnici lahko dodamo vaše misli, vaš podpis in jo tako v vašem imenu pošljemo direktno k naslovniku. Dodali smo še en prav poseben element, ki da voščilnici pravljično piko na i. Vaše pisemce lahko zapečatimo z čudovitim pečatom. Tako voščilnica dobi čisto novo vrednost in obuja tradicijo.
KAKO NAROČIM?
  • Voščilnico pospravi v Košarico in v kolikor želite imeti na pisemcu dodatni pečat, izberite opcijo “Dodaj pečat”.
  • V Košarici nadaljujte. V kolikor želite, da se pismo pošlje direktno k želeni osebi, izpolnite predalčke “Dostavi na drug naslov”.
  • Spodaj boste opazili predalček “Opombe naročila”, kamor boste zapisali, kaj si želite zapisano na voščilnici in kakšne druge dodatne želje.
  • V kolikor boste ob naročanju naleteli na težave, se lahko po pomoč ali nasvet obrnete na info@sweetstuff.si in odgovorili vam bomo v kar se najkrajšem možnem času.
Božična voščilnica hrestač
  • Pokukajte tudi v ponudbo božičnih daril in izberite najbolj unikatno, personalizirano darilo. Kliknite TUKAJ.
  • Pridružite se nam na Facebooku, všečkajte našo stran in bodite vedno na tekočem z novostmi. KLIK!