ILUSTRACIJE

Ilustracije

Ko naredim črto, piko in dodam barvo, na papir izlijem svoja čustva, občutke in dam domišljiji prosto pot. Takrat ilustracije pomagajo čarobnim bitjem, da pokukajo v naš svet.


Moje otroštvo je rastlo v pravljici, brani in pripovedovani. Napisani in izmišljeni. Pravljični liki, so bili junaki, s katerimi sem se poistovetila. Pomagali so graditi moj svet, ki je bil svetel, pisan in razigran. Že kot majhna deklica, sem svoje junake upodabljala na vseh možnih površinah, tudi na steni za vrati svoje sobe. V osnovni šoli, sem se rada udeležila tudi raznih likovnih natečajev, kjer sem pogosto žela tudi uspehe. Skupaj z mano, je rastla in se razvijala tudi moja domišljija, ki jo sedaj kot odrasla oseba prenašam v svoje videnje sveta in izražanja občutkov.

                                                                      *Osnovna cena velja za ilustracijo na formatu maksimalne velikosti A4. Za večje formate je cena po dogovoru, saj je odvisna ne samo od velikosti, temveč tudi sami kompleksnosti, detajlih, barvah ter tehniki.

  • Imate v mislih morda personalizirano ilustracijo osebe v stilu pravljice/risanih junakov? KLIK
  • Obiščite našo Facebok stran: KLIK

*Pred naročilom si preberite Pogoje poslovanja, saj se z samim naročilom z njimi tudi strinjate.  **Podatki iz kontaktnega obrazca, se ne bodo uporabljali v namene oglaševanja temveč zgolj za odgovor na vaše povpraševanje. Vaša zasebnost je strogo varovana. Preberi več.

Privacy Policy Settings

0